Corona maatregelen

DIOS Nieuws

Beste leden, ouders, trainers en begeleiders,

De zomervakantie zit erop. Misschien iets anders dan in eerste instantie de bedoeling was of wat men gewend is, maar hopelijk niet minder leuk. Alhoewel het niet doorgaan van het kamp er natuurlijk wel voor gezorgd heeft dat het een toch wel iets andere vakantie was voor velen van jullie. Blijft natuurlijk het allerbelangrijkste dat iedereen gezond is (gebleven).

Het einde van de zomervakantie betekent ook meteen het begin van het nieuwe handbalseizoen. De trainingen starten maandag 31 augustus en de eerste wedstrijden worden gespeeld in het weekend van 5/6 september.

Het is echt heel fijn dat er weer gespeeld kan gaan worden, maar het zal door de coronamaatregelen toch soms iets anders verlopen. Achter de schermen is hard gewerkt om een nieuw protocol te maken. Met dit nieuwe protocol zorgen we ervoor dat het voor iedereen die betrokken is bij de wedstrijden, zo veilig mogelijk is.

Het protocol is hier te bekijken of te downloaden.

We realiseren ons dat het best veel ‘leesvoer’ is, maar alleen wanneer iedereen op de hoogte is en zich houdt aan de regels en afspraken, kunnen we blijven handballen met elkaar.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen we dat graag.

Voor nu wensen we jullie allemaal een heel sportief en gezellig seizoen 2020/2021.

Groetjes,

Bestuur HV DIOS