DIOS maakt geen fout tegen Hercules

DIOSNieuws

In de streekderby uit bij Hercules in Den Haag kwamen de handballers van DIOS afgelopen zaterdag stroef op gang. Tegen de nummer voorlaatst ging het voor de ploeg uit Den Hoorn pas na 15 minuten draaien.

In het tweede kwart van de eerste helft kon men pas afstand nemen wat naar een 12-19 ruststand leidde. In de tweede helft heeft DIOS de wedstrijd zonder al te veel problemen en inspanningen zakelijk kunnen uitspelen Eindstand 23-31. Frank Koole topscorer 10 doelpunt, waarvan 2 strafworpen.

Koploper in de stand om de tweede periodetitel Aalsmeer 3 maakt geen misstap en pakten afgelopen weekend dus de tweede periodetitel.

Aan de kop van de eerste divisie is het spannend. Drie ploegen Aalsmeer 3, Quintus 2 en Volendam 2 hebben 20 punten gevolgd door DIOS met 18 punten.

(Bron:Handbalstartpunt.nl)