Uitblinkende keeper Duijndam kan DIOS niet redden

DIOSNieuws

UITBLINKENDE KEEPER DUIJNDAM KAN DIOS NIET REDDEN

De handballers van DIOS hebben de eerste wedstrijd van de nacompetitie om een plaats in de eredivisie verloren. In Amsterdam was Aristos met 24-22 in de slotfase  slagvaardiger.

Bij de rust had de Hoornse club tegen de nummer laatst van de eredivisie nog een 8-11 voorsprong en die werd  uitgebouwd tot 10-15.

Ondanks de sterk keepende Barry Duijndam lukte het niet die marge vast te houden. Via 20-20 en 22-22 sloeg de thuisclub in de laatste twee minuten toe.

Timo Blom was met zeven doelpunten de beste schutter.

Het Opleidingsteam Quintus incasseerde in de nacompetitie van de eredivisie een 16-24 nederlaag tegen het Talententeam Lions. Yannick Boers was met zes doelpunten en een aantal slimme assists de beste speler. De achterstand bij de rust (10-11) was nog overbrugbaar, maar het lukte Quintus in de tweede helft nauwelijks de sterke Limburgse verdediging te passeren.