Vacature hoofdtrainer herenselectie DIOS

Laurens Nieuws

Vacature hoofdtrainer herenselectie DIOS

Voor seizoen 2020-2021 is het bestuur van HV DIOS Den Hoorn op zoek naar een hoofdtrainer/coach (m/v) voor de herenselectie. De juiste persoon hebben wij nog niet gevonden.

Ben jij op zoek naar een sportieve uitdaging op niveau in de handbalwereld? Ons herenteam kwam uit in de landelijke eerste divisie en speelt komend seizoen in de tweede divisie. Het is een jonge, enthousiaste groep die erg gemotiveerd is om samen resultaten te halen. De groep traint graag en geeft alles bij de wedstrijden. De regionale derby’s en landelijke bekerwedstrijden zorgen altijd voor veel thuispubliek.

Bij DIOS gaan prestaties voor, daarna komt de Hoornse gezelligheid. De wedstrijden willen de heren alles-op-alles winnen, daarna doen ze graag een borreltje in de leuke kantine op ons sportcomplex, daarnaast zijn ze ook actief als vrijwilliger voor de vereniging. DIOS is een dorpse vereniging met resultaten op hoog niveau, maar ook andere activiteiten voor leden en de omgeving in de vorm van evenementen, zoals de Super Sunday’s, jeugd-activiteiten en het bekende DIOS Lentefeest.

Lijkt het jou leuk om hier deel van te worden en samen prestaties neer te zetten met een gedreven herenteam? Meld je dan aan, zodat je dit herenteam kan begeleiden in de competitie en trainingen.

De geschikte persoon voldoet aan de volgende eisen:

  • Ervaring met trainen van handbalteams (relevante diploma’s zijn een pré).
  • Gemotiveerd en communicatief sterk.
  • Een heldere handbalvisie voor de DIOS-herenselectie.
  • Plezier heeft in trainingen en dat kan uitdragen naar het team, een grapje moet kunnen.
  • Tweemaal per week training verzorgen en eenmaal per week een wedstrijd coachen (thuis spelen wij op zondagmiddag).
  • Seizoensvoorbereiding trainingen verzorgen.

Het totaalplaatje is zeker bespreekbaar, denk hierbij aan precieze invulling van de trainingen, coaching, vergoeding en ondersteuning vanuit DIOS (bij trainingen & wedstrijden).

Ben jij de juiste persoon en wil je meer informatie of kennismaken? We horen graag van je! Neem contact op met Laurens Elderman (Bestuurslid Seniorenzaken); stuur een email naar ljelderman at gmail.com of neem telefonisch contact op via 06-23573137. Natuurlijk zijn tips ook welkom.

Deel deze vacaturetekst gerust, via e-mail of stuur de link door.

Met sportieve groet,
DIOS Seniorencommissie