Vacature hoofdtrainer herenselectie DIOS

Laurens Nieuws

Vacature hoofdtrainer herenselectie DIOS

Voor seizoen 2020-2021 is het bestuur van HV DIOS Den Hoorn op zoek naar een hoofdtrainer/coach voor de herenselectie. De juiste persoon hebben wij nog niet gevonden.

Ben jij op zoek naar een leuke sportieve uitdaging op niveau in de handbalwereld? Ons herenteam speelde afgelopen seizoen in de landelijke eerste divisie en de planning is om naar de tweede divisie te gaan. Bij DIOS gaan prestaties hand in hand met gezelligheid: In de wedstrijden willen de heren winnen, daarna doen ze graag een borreltje. DIOS is gezellige vereniging met resultaten op hoog niveau maar ook genoeg andere activiteiten voor leden in de vorm van feestjes, zoals de Super Sunday’s of DIOS Lentefeest.

We hopen dat met deze oproep geïnteresseerden zich aanmelden en bij het nieuwe seizoen deze leuke selectie begeleiden in de competitie en trainingen, die bestaat uit een jonge groep spelers die samen meer willen bereiken, op hoog niveau.

De geschikte persoon voldoet aan de volgende eisen:

  • Ervaring met trainen van handbalteams (relevante diploma’s zijn een pré)
  • Gemotiveerd en communicatief sterk.
  • Een heldere handbalvisie voor de DIOS herenselectie.
  • Plezier heeft in trainingen en af en toe een grapje maakt.
  • Tweemaal per week training verzorgen en eenmaal per week een wedstrijd coachen (thuis spelen wij op zondagmiddag).
  • Seizoensvoorbereiding trainingen verzorgen.

Er zijn vele opties bespreekbaar, denk hierbij aan invulling van de trainingen, coaching, vergoeding en ondersteuning (bij trainingen & wedstrijden).

Ben jij de juiste persoon en wil je meer informatie of kennismaken? We horen graag van je! E-mail het Laurens (ljelderman at gmail.com) of neem contact op via 06-23573137. Natuurlijk zijn tips ook welkom.

Deel deze vacaturetekst gerust, via email of stuur de link.

Met sportieve groet,
DIOS Seniorencommissie