Winst Regioploegen DIOS en Quintus

DIOSNieuws

Winst DIOS en Quintus

De regioploegen DIOS en de reserves van Wematrans/Quintus zijn de tweede periode met een overwinning begonnen. De wedstrijd van de dames van Quintus 2 werd vroeg in de tweede helft gestaakt.

Quintus ontving in de Eekhouthal EHC, dat vier punten had behaald in de voorgaande zes wedstrijden. Het was een alleraardigste wedstrijd. Beide ploegen gaven elkaar weinig toe. Voor EHC bleek Rens Reijgersberg een plaag. De opbouwer scoorde in totaal elf keer. De ruststand was 15-13 in het voordeel van Quintus. Na een spannend slot won de thuisploeg met 29-28 en de Heulse ploeg is de nieuwe koploper.

DIOS kreeg Nieuwegein op bezoek. In de Ballonhal speelde de thuisploeg als een hecht collectief met een sterk keepende Barry Duijndam. Na de eerste helft leidde DIOS met 13-10. In de tweede helft wist de thuisploeg de marge te behouden en won met 28-24. Door deze uitslag is DIOS naast Nieuwegein op de ranglijst gekomen.